SECRET SUPPER | Wat is Secret Supper?
15265
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15265,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
Samen genieten van een heerlijk diner op een unieke locatie.

 

Met z’n allen klinken onder de ranken van een wijnkasteel. Gezamenlijk eitjes pocheren op de boerderij met gekakel om je heen. Groepsgewijs tong grillen op het strand terwijl de vissers nog staan uit te blazen. Slechts een greep uit de mand van locaties waar Secret Supper de eettafel plaatst.

 

We maken de korte keten nog korter! Sterker, we zetten je er midden in!

 

Secret Supper geeft je de kans om uitgebreid te dineren in een uniek decor. Stukken van dit prachtige decor worden op je bord getoverd door een topchef, die zoveel mogelijk op open vuur kookt, met de producten die voorhanden zijn.

 

Zonder omweg naar je bord. Met slechts een korte tussenstop op pan, grill of bakplaat.

 

Secret Supper maakt er voor jou een unieke en verrassende ervaring van. Om de verrassing compleet te maken, weet je pas twee dagen op voorhand waar het gastronomische spektakel zal plaatsvinden. Op het veld van de boer? In de boomgaard van de fruitteler? Naast het klaterende stroompje vol forellen? Het is telkens op een andere plek. Ook het menu blijft geheim en wordt aangepast naargelang de locatie.

 

Maar waar het ook is, het zal een avontuur zijn. Een culinair avontuur.

Eens aangekomen op de locatie zijn er geen geheimen meer en gooien we alle (menu)kaarten op tafel.

Smakelijk!