SECRET SUPPER | Secret Supper – editie 2
15446
post-template-default,single,single-post,postid-15446,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Secret Supper – editie 2

In Vino Veritas!

Locatie: Vino Milo te Rijmenam.

 

Vino Milo wordt uitgebaat door Wim en Ine. Zoals de naam al laat blijken draait het bij Wim en Ine vooral rond wijn. Wim is een wijnkenner pur sang en zal jou het verhaal achter de wijn tot in de kleinste detail met veel enthousiasme vertellen.

De wijnen die zij verkopen zijn van uitmuntende kwaliteit en worden gemaakt door bijzondere en kleine wijnfamilie. Deze familie beschikken over passie, meesterschap en een eigenzinnigheid dat buitengewone wijnen oplevert. Wim en Ine gaan dan ook met veel plezier de wijnen rechtstreeks ophalen bij deze families.

Achter hun huis, tussen de hoge naaldbomen, hebben zij een kleine container geplaatst van waaruit zij hun wijnen verkopen. Dit was dus een ideale locatie voor een Secret Supper.

 

Meer info over Vino Milo vind je terug op hun website: www.vino-milo.be

 

De zomer van 2018 was heel warm en droog, maar natuurlijk was de enige regenachtige dag van die zomer uitgerekend op onze dag. Gelukkig viel de regen overdag en bleven we ’s avonds gespaard van een regenbui.

Deze keer hebben we onze menu aangepast aan het assortiment wijnen. We lieten onze gasten 1 prosecco en 6 wijnen proeven. Per wijn had chef Nick dan een aangepast gerecht voorzien.


MENU

Garbara, Presecco superiore, Italië

Antipasti

 

Bucci, Verdicchio, Ostra Vetere, Italië

Gazpacho, gerookte forel, dille

 

Mazilly, Chardonnay, Bourgogne Cotes de Beaune, Frankrijk

Knolselder, wasabi, coquille

 

La Ginestraia, Pigato, Ligurië , Italië

Zalm, yoghurt, honing, mosterd

 

Miguel Merino, Mazuelo (Carignan), Rioja, Spanje

Pizza

 

Les Alexandrins, Cornas, 100% Syrah, Rhone, Frankrijk

Platbrood, varken

 

Fattoi, Brunello, Sangiovese, Montalcino, Italië

Rund, stro, kruiden

 

Koffie & Dessert